Produktet tona

Garanci origjinale, origjinale, e mbyllur në fabrika dhe një vit garanci

Nga depoja jonë deri tek përdoruesi i fundit, specialiteti Amikon Limited furnizon produkte të reja dhe provë të gjitha sendet para dërgesës për të siguruar cilësinë e pashembullt. Kontaktoni me një specialist

  • rreth nesh

Rreth nesh

Amikon Limited ka një inventar të madh të pjesëve të sistemit të kontrollit të cilësisë së lartë, të tepërt.
Ne gjithashtu shpërndajmë shumë pajisje të reja harduerike dhe softuerësh për të ndihmuar mbështetjen e sistemeve ekzistuese të kontrollit tuaj ose përdorimin e teknologjisë së fundit të kontrollit.
Kemi staf të ditur, lehtësira të gjera testimi dhe mund të ofrojmë garanci 1-vjeçare për të gjitha pjesët e tepërta. Ju mund të na kontaktoni me telefon, faks ose me postë elektronike. 24 orë në ditë, 7 ditë në javë