АББ

Дистрибуирани контролни системи DCS производи, решенија, услуги за континуирани или сериски индустриски процеси, инфраструктура, енергија и комунални услуги

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Ален Бредли

Програмабилни контролори Нашите контролни решенија го поставуваат стандардот, кој повеќедисциплиниран и информациски овозможен програмабилен контролор за автоматизација (PAC)

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Бент Невада

Системот за набудување на вибрации Bently Nevada 3500 обезбедува континуиран, онлајн мониторинг на вибрации за апликации за заштита на машини.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Generalенерал електрик

Како најголем светски производител и снабдувач на технологија за гасна турбина, GE нуди широк спектар на опции и модели на опрема за да ги исполни вашите најпредизвикувачки енергетски барања

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Honeywell DCS

Системите Honeywell TDC 3000 и Experion PKS DCS често се користеле во нафтата и гасот, рафинирање и хемиска и петрохемиска индустрија, меѓу другите

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Триконекс ЕСД

EcoStruxure Triconex Safety Systems е водечки систем за безбедност инструментирани системи (SIS) за одржување на опремата и производството безбедно и континуирано работење за целиот век на траење на средството.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Наши производи

Оригинален, оригинален, фабрички запечатен и една година гаранција

Од нашиот магацин до крајниот корисник, специјалитетот Amikon Limited снабдува нови производи и ги тестира сите артикли пред пратката за да обезбеди невиден квалитет. Контактирајте специјалист

  • за нас

За нас

Amikon Limited има голем попис на високо квалитетни делови од системот за контрола на вишокот на систем.
Ние исто така дистрибуираме многу нови хардверски и софтверски производи за да ви помогнеме да ги поддржувате вашите постојни системи за контрола или да ја користиме најновата технологија за контрола.
Имаме упатен персонал, опсежни тест објекти и можеме да обезбедиме 1-годишна гаранција за сите наши вишоци делови. Може да не контактирате преку телефон, факс или е-пошта. 24 часа на ден, 7 дена во неделата