Produk Kita

Asli, Asli, Pabrik Segel lan Garansi Setahun

Saka gudang menyang pangguna pungkasan, spesialisasi Amikon Limited nyedhiyakake produk anyar lan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim kanggo njamin kualitas sing ora ana tandhingane. Hubungi Spesialis

  • babagan kita

Babagan kita

Amikon Limited nduwe inventaris sing akeh banget, bagean sistem kontrol surplus.
Kita uga nyebar akeh produk piranti keras lan piranti lunak anyar kanggo ndhukung sistem kontrol sing wis ana utawa nggunakake teknologi kontrol paling anyar.
Kita duwe staf sing duwe pengetahuan, fasilitas tes ekstensif lan kita bisa menehi garansi 1 taun kanggo kabeh bagean kaluwihan. Sampeyan bisa ngubungi kita liwat telpon, fax, utawa email. 24 jam dina, 7 dina seminggu